AS Installatiebureau Binckhorstlaan 293 A 2516 BC Den Haag
+31 (0) 703040859 Mail ons

Airconditioning

Airconditioning is meer dan koeling. De meeste systemen kunnen ook verwarmen en regelen de  luchtvochtigheid. Wij berekenen de noodzakelijke koel/warmtecapaciteit en installeren het systeem.

Regelmatig onderhoud zorgt voor een goede werking en lange levensduur. Wij vervangen lucht- en geurfilters, controleren de correcte werking en eventuele lekkage van koelmiddel. Defecten worden op tijd gesignaleerd en gerepareerd.

Hoe werkt een airco unit?

Voor woningen zijn er twee typen airconditioningssystemen. Een single splitsysteem bestaat uit één binnenunit met warmtewisselaar en één buitenunit met condensor. Hiermee kan slechts één ruimte gekoeld of verwarmd worden. Een multi-splitsysteem waarbij verschillende binnenunits op één buitendeel aangesloten worden.

Uw airco unit (zichtbaar in uw vertrek) is aangesloten op een zogenoemde buitenunit. De binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht door middel van verdamping van koelvloeistof. De gekoelde lucht wordt rondgeblazen in uw vertrek waarbij de onttrokken warmte wordt afgegeven en uw woning verlaat via de buitenunit.

De zogenoemde single split units zijn systemen waarmee een binnenunit is aangesloten op 1 buitenunit. Dit is voor consumentengebruik het meest gebruikte systeem en is tegenwoordig door innovatieve technologie ook zeer betaalbaar.

Optimaal comfort in gebruik en bediening

De aircosystemen van tegenwoordig hebben een sterke technologische vooruitgang doorgemaakt. Deze systemen zijn geruisloos, zijn zelfreinigend en volledig te bedienen met uw smartphone.

Daarnaast zijn de ontwerpen ook dusdanig fraai dat het een airco-unit bijna een toevoeging aan uw interieur kan worden genoemd.

Door de lage geluidsproductie zijn de systemen ook perfect toepasbaar in uw slaapvertrekken voor een prettige en gekoelde nachtrust.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. De installatie van uw nieuwe airco neemt meestal maar 1 werkdag in beslag.

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | AS Installatiebureau