AS Installatiebureau Binckhorstlaan 293 A 2516 BC Den Haag
+31 (0) 703040859 Mail ons

Elektra

Licht aan doen als het donker wordt, wat te eten pakken uit uw koelkast. Even televisie kijken of de computer gebruiken. U denkt daar meestal niet bij na. En zo hoort het ook!

De kwaliteit en aanvoer van stroom is de verantwoordelijkheid van uw energieleverancier. Daarna bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig functioneren van uw meterkast en de verdere verspreiding van de stroom naar alle wandcontactdozen, schakelaars en lichtpunten.

Groepen, schakelaars en dimmers

Naast het aanleggen en plaatsen van uw basis elektra structuur kunnen wij tevens voor u uitbreidingen maken als het gaat om stroomvoorziening. Zo kan het zijn dat u enkele nieuwe groepen wilt aanleggen of wellicht nieuwe lichtpunten wilt krijgen voor de herindeling van uw interieur. Alle elektra klussen in uw woning kunt u aan onze expertise overlaten.

Onze monteurs werken volgens de laatste richtlijnen en hebben alle kennis en ervaring om u vakkundig te helpen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Elektra reparaties

Ondanks vakkundige installatie kan het zijn er dat een defect is ontstaan in uw elektra netwerk. Het kan hierbij gaan een kapotte wandcontactdoos of wellicht een kortsluiting ergens in uw woning.

Neem direct contact met ons op voor het verhelpen van het defect. Het is belangrijk dit soort werkzaamheden over te laten aan een professional en niet zelf het probleem aan te pakken.

Bij elektriciteit komen hoge voltages kijken, zorg voor absolute veiligheid en laat ons met de juist gereedschappen uw elektra probleem verhelpen.

Wij nemen deel aan

Copyright all content | AS Installatiebureau