AS Installatiebureau Binckhorstlaan 293 A 2516 BC Den Haag
+31 (0) 703040859 Mail ons

Nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel is veilig én zuinig. Dat is goed nieuws voor het milieu en voor je energierekening. Maar hoe wordt je wijs uit de vele merken, typen en modellen? Met welk model stookt u het voordeligst? Je wilt natuurlijk wel de juiste ketel kiezen.

Wij adviseren je vrijblijvend en vakkundig over de cv-ketel die het beste past bij je persoonlijke leef- en woonsituatie. Voor een veilige en complete cv-ketel installatie, bieden wij je standaard bij iedere installatie een veiligheidspakket aan.

Veiligheidspakket

Bij iedere installatie van een cv-ketel zit standaard een veiligheidspakket, zodat wij zeker weten dat elke nieuwe cv-ketel installatie voldoet aan alle veiligheidsnormen.

CV-onderhoud van je cv-ketel

Een goed onderhouden cv-ketel zorgt iedere dag voor warmte en warm water in huis. Slecht onderhoud zorgt niet alleen voor een koude douche, maar kan zelfs tot koolmonoxidevergiftiging leiden.

Wij houden voor je in de gaten wanneer jouw cv-ketel aan onderhoud toe is en nemen vervolgens contact met je op om hiervoor een afspraak te maken. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de verschillende onderdelen ook op slijtage en vervangen preventief een onderdeel wanneer dat nodig is.

Onderhoudsabonnement

Je kan bij ons ook  een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee voorkom je grote reparaties, gaat je ketel langer mee en bespaar je extra op je energierekening. Voordat een onderhoudsabonnement in kan gaan, krijgt je cv-ketel een toestelkeuring, inclusief het eerste onderhoud. Blijkt dat er extra tijd nodig is voor reparaties en storingen, dan wordt dit eenmalig extra in rekening gebracht.

Waarom is jaarlijks onderhoud belangrijk?

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | AS Installatiebureau